February Top 10 - View most visited athletes here!

NEW! Download Sportlio app from Google Play Store

Lorely Kōrvel (19)

orienteering 0

Meet sports friendly companies

These companies have joined sportlio. Want to show your company here? Click here!

Bio

Girl from a small place with big dreams. Minu nimi on Lorely Kõrvel, olen 17 aastane orienteeruja ja õpin Audentese Spordigümnaasiumis, Otepää filiaalis. . Sporditeed alustasin üheksa aastaselt. Juba siis teadsin kuhu ma oma elus pürgida soovin. Minu sihtideks on jõuda maailma naiste edetabeli eesotsa ja vallutada kõige kõrgemaid tippe. Olen alati püüelnud oma unistuste poole ja proovinud ennast igal viisil täiendada.. Parimateks tulemusteks on koolinoorte MMi 13.koht koondiste arvestuses ning Balti MV 3.koht. Lisaks olen ka 13x Eesti meister ning kuulun juba 4 aastat Eesti koondisesse.

Born 2001 (age 19)
Coach Kenny Kivikas
Club OK Põlva Kobras(EST)/Rajamäen Rykmentti(FIN)

Competition results

Lorely Kōrvel hasn't added his results yet.
Check back soon or follow him to receive updates.
Contact athlete to become a sponsor!